Autopesupalvelut lähes 40 vuoden ammattitaidolla

Nyt kaikilla autoaan arvostavilla on mahdollisuus saada taas maalipinnasta häikäisevän hohtava auton ikää katsomatta. Pekka Riski on palannut eläkepäiviltään näyttämään esimerkkiä siitä miten autot puunataan uuden veroisiksi niin ulkoa kuin sisältäkin. Turun Car Fix on avannut siis jälleen ovensa.

Keväällä 2018 Pekka päätti lopettaa lähes 40 vuotta kestäneen uransa autopesupalveluiden parissa ja siirtyä hyvin ansaitulle eläkkeelle. Raisiossa sijainneet tilat myytiin ja Pekka siirtyi viettämään lokoisia eläkepäiviään. Ei mennyt kuitenkaan vuottakaan, kun seinät alkoivat kaatua päälle ja jotain oli tehtävä. Ja niin hän hankki uudet tilat Turun Car Fixille Lausteelta.

Pekan tinkimättömällä ammattitaidolla vanhakin maalipinta nuortuu silmissä. Ei kannata myöskään unohtaa sitä, että uuden auton maalipinta kannattaa suojata heti uutena ja parhaan käsittelyn sille saat Turun Car Fixistä. Tehokkaat, ympäristöystävälliset sekä laatusertifikaatit omaavat ammattikäyttöön tarkoitetut kemikaalit ja aineet takaavat loistavan lopputuloksen.

Nykyisissä pesutiloissa Pekka toteuttaa räätälöidyt autopesupalvelut niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Tiloihin mahtuu henkilöautot ja pienet tila-autot. Käytössä on ammattimaiset pesulaitteet, joilla autot tulevat puhtaasti tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Turun Car Fix on avoinna sopimuksen mukaan. Soita siis Pekalle numeroon 0400 740138 ja sovi sinulle parhaiten sopiva aika.